Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Friday, December 10, 2010

warkah dari utara terbang ke selatan..

emm,, ofcoz r first skali start ngan assalamualaikum
entri kali ni xde pape pon..
juz sepucuk surat untuk sorang kawan yg mcm dalam kesusahan..
(sebenarnye x komfem pon die tgah wat pe.. agak2 je la)

ana sebenarnye serba salah,, sama ade nk call die tanye khabar ke x,,
atau paling tidak msg die mungkin untuk ucap tahniah sbb dapat result gemak..
tp yg ana dpt taw,, baru2 ni die mcm agak tension,, sbbnye.. ade la masalah dalam bilik die sndiri..
ana kalo dalam bilik ade masalah pon tension gak..
cume pe yg ana harap die leyh sabar n jgn la tension sgt2..
sabar je.. tinggal satu sem je pon kat matriks tu.. lpas tu da..
abis crite..
xtaw la nk wat pe da.. cume boleyh risau jaoh2 je..
harap sgt awak baik2 je..
wassalam..

sebenarnye nk anta pakai merpati tp susah nk carik..
post je la kt blog ni..

p/s: ingat nk pegi sane naik bas tp nnti mcm kene halau ja..



1 comment:

  1. Slm ziarah...

    Blog yg cantekk...jemputlah ke blog sy... http://at-tarmizi.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete