Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Tuesday, April 12, 2011

: }

salam..
ok siyes blog ni besawang gile da..
n macam biase la cuti xwat pape..
ade bjalan sane sini cket n buat2 keje biase menulis,n bace buku tu..
dan ade idea terbaru nk post kt blog ni tp hari ni mcm x smpat buat.. sibuk cket.
walau pon name cuti tapi kebelakangan ni agak sibuk (walaupon x kerja)

antare idea2 yg dicadangkan nk post kan kat blog ni adalah "resepi kebahagian""cerpen santai" n ade la beberape idea lagi.. bile nk kluar?? xlame lagi.. sbb dalam proses editing ni.. jenuh o nk menulis..

p/s: sory lupe nk wish bday.. bz cket dgan projek baru.. tu yg blog pon lame x update..