Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, March 12, 2011

salam...
ok hari ni hari sabtu n ana baru je lepas jawab exam.. second paper(mtc 039:Social Psycho)
lpas je exam td.. mmg puas hati sgt2 sbb berbaloi la dgn ape yg diusahakn..
walau x taw la lagi markah berape..(rase mcm rendah je) tapi dapat smue soalan dgn tenang pon da mcm satu nikmat.. sbb smue beban2 yg da rase mcm x tertanggung lagi dah..(ana rase studi tu satu azab) akhirnya dpt jugak ana gunakan segala jerit perih studi smpai x ckop tido.. akhirnya.. alhamdulillah.. smue nye lancar je pagi tadi..

kite balik ke smalam.. mmg hari2 yg dipenuhi tekanan..
mmg studi mcm nk gile da jadinye..
mule2 tu mmg la smangat mcm ni kn..
lpas tu da lame cket mule la cmni..
dan lpas tu.. ini terjadi...


dah la tgah depress, lpas tu x pasal2 kene marah..niat nk bertanye khabar je..xpasal2 je kene tegor direct..
 asalnye depress mcm ni.. lpas tu..

sgt2 la depress.. tuhan je yg taw bertape tensionnye smalam..dan syukur alhamdulillah
tuhan itu maha memahami hambanya,,
ana dapat mcg dari sorang kawan yg bunyinye..
'slm. jwb exm leklok ea.gud luck!*a*'
lpas tu baru rase cool cket..sbb ade lagi kawan yg ingat ana sdg bersusah..
ingatkan ade kawan tyme sng je..
waktu tu rase mcm dapat semangat baru lak nk studi..

studi smbil dga music sbb nk kurangkan stress..
lpas studi smapai la pkol 1 pagi.. ana tido kjap utk dapatkn tenaga sikit..


dan lpas tido 3 jam.. ana pon bangun dgn niat nk sambung studi..
tp x lupe utk ambil kesempatan utk sujud kpd Yg Esa..


jgn lupe yg smuenye ditentukan Allah..dan kite ini manusia hanya mampu merancang..
lpas tu baru ana rase tenang sgt..

tenang gile..

lpas tu ana pon menjawab exam dgn slamat..



p/s: thanx..Syukur Alhamdulillah..

Saturday, March 5, 2011

:)

mmg da lame gile rasenye x post somethng kat blog ni.. dah bersawang jugak la rasenye...
recently agak bz la dgn keje2 yg melambak.. ditambah dmm yg berpanjangan n lpas tu ujian yg pnoh dan juga asaimen yg tertangguh menyebabkan ketidakcukupan tangan.. tp alhamdulillah sbb smue nya dah siap..
dan skarang ni cume nk tumpukan ke final exam je.. (skarang ni xstudi ape lg pon) xtaw la knape rase mls sgt cmni.. harap2 mls ni cpat2 la berambus..


n buku kat atas ni tajukmye Murabbi cinta(jelas di tulis kat atas tu kn..)
skarang ni tgah bace buku ni.. msti da biase nmpak kn buku ni?? ana je yg baru nk bace..
nk taw ape isi dalm buku ni??
ape kate korg beli sndiri. hehehe..

p/s:pembaca blog yg dihormati.. doakan saye berjaya dgn cemerlang final exam sem 2 ni..