Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, February 12, 2011

Melepas..

ape yg melepas ni??
emm tu la die..
banyak yg melepas..
semalam n hari ni kn ade law fiesta..
benda tu la yg melepas..
mcm ne boleh melepas???
itu yg kite xtahu.. 
hahahaha..

DEMAM+MIGRAIN+CHICKEN POX=CUTI PANJANG

p/s: nak gile seyh sakit mcm ni.. sorry x dpt join law fiesta

Friday, February 11, 2011

...

Ukhuwah does not need togetherness & everyday conservation...
As long as the ...
the FRIENDSHIP live in the DOA..
it remain ABADAN..
ukhuwah fillah abadan abada...

Wednesday, February 9, 2011

Buat Persembahan..!!??

ok.. smalam dok gatai kata nk wat demo la hapa.. malam tadi dtg ingat ade nk buat rehearsal malam semarak gayung ingatkn ana juz kene bace doa je ke ape.. lpas tu si FATIN my classmate dok tanya nk join x buat demo??ana pon dok gatai kata 'ok je kut'

lpas tu blaja la segala gerakan yg membelit2 tangan dan kaki.. ana dgn gerakan yg x brape nk jadi pon (baru lagi k, so agak kekok) wat la training.. mula2 NAJIB dok ajar, mmg berbunga bunga la langkah gerakan tu.. mmgla rase macam pe je..dah tu si FATIN n AINSYAH pulak dok ajar n tengok.. adoi.. da la ana ni pemalu tahap ape je.. mmg rase gile2 kekok la..

lpas tu dok hafal smue gerakan tu n belatih sampai pkol 11 lebeh n bersurai.. tu je.. gerakan ok la juz agak nervous kot sbb malam ni ramai yg akan tgok kn.. tambah gerakan ana pon x la sebagus dgn ahli yg buat persembahan.(ana sorang je budak baru) so harap2 smue baik2 aje malm ni..

p/s: sorry FATIN,AINSHAH n MURNI.. mmg kekok la nk gerak kalo pompuan dok tengok..

Tuesday, February 8, 2011

training..

yeay2.. malam ni ade training lagi..
training SILAT TEMPUR..
katenye latihan untuk  MALAM SEMARAK GAYUNG esok..
ana involve jugak..
tp bace doa je...
x buat demo pape pon.. :(

gambar sekadar hiasan
Jemput datang beramai ramai di court tenis UiTM Merbok Kedah.
rabu malam..
pkol 8.30 malam eh..

p/s: bile la boleyh masuk gelanggang betol2 ni..

berlari

AKU BERLARI TERLALU JAUH,, MESKIPUN AKU TAHU AKU TERSALAH JALAN..

Thursday, February 3, 2011

Hye3 :)

senyum dan salam.. :)

lame gile seyh ana x post kat blog ni.. msti da ramai yg tunggu post baru kn??
(bajet gile)
bukan da malas.. cume kebelakangan ni agak sibuk dgn ke'bz'an yg tak tercukup tangan...
(hancus punye bahase)
anyway, skarang ni ana tgah teperap kat kolej, nak spesifik lagi..
B016 kolej m*****a,U**M M****k, Kedah. sedih rasenye bile org smue balik bercuti dan beraye(walaupon ana x beraye) tp ana ade lagi kat bumi Merbok terchenta ni lagi (terchenta la sgt.. :P) merantau dan x reti2 nak balik da..

dan ape yg lebih tragis lg,, bile nnti pkol 10 pagi hingga 6 ptg, elektrik akan diputuskan..benda ni berulang sampai ari sabtu ni...(kejam seyh) da la kedai makan smue tutup,, nk makan meggi pon x leyh sbb xdpt panaskn air.. ape ke x berhati perut sungguh la pengurusan ni.. nak bagi kami yg merempat di negeri orng ni mati kering ke ape..hailoh.. (currently tindak tanduk pengurusan U**M M****k ni mmg nampak makin kejam,mcm kepimpinan kuku besi dah, ni yg rase cam nak wat rusuhan ni..) tp xpe la.. sabar je la..nak wat cmne.. da itu takdirnye kan.. redho je la dan terime je..

tp.. dalam duka,, still ade suka.. hehehe
nk taw...??
emm.. ok la..
lega ana dapat taw.. 2 org ahli usrah ana da selamat pon bertunang..(sebenarnye jelez)
mmg da taw pon yg due org tu mcm ade chemistry.. tp x sangke la pulak secepat ini.. papepon tahniah ana ucapkan untuk kedua pasangn ni..due2 pon kawan ana.. (ana ni bile ntah) harap korg kekal bahagie hingga akhir hayat..


ni la sebahagian  ahli usrah ana.. yg mane da bertunang?? carik sendiri.. :)


Emm,, tetibe je lak rase rindu gile kat kawan2 skola dulu.. terase tringin sgt nk jumpe tp... x boleh balik la.. ::(
tp rindu kawan je eh.. xde lebeh2.. xde unsur2 jiwang dalam post ni ok.. (my middle name is heartless la.. no heart feeling) skarang ni baru nk usha2 calon eh.. :p xde sape pon lagi..

sampai sini je kut post kali ni.. nnti rajin ana post lagi.. sekian,

yang kejauhan..

p/s:selamat bercuti.. rajin2 la tolong mak kat rumah tu..