Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Wednesday, February 9, 2011

Buat Persembahan..!!??

ok.. smalam dok gatai kata nk wat demo la hapa.. malam tadi dtg ingat ade nk buat rehearsal malam semarak gayung ingatkn ana juz kene bace doa je ke ape.. lpas tu si FATIN my classmate dok tanya nk join x buat demo??ana pon dok gatai kata 'ok je kut'

lpas tu blaja la segala gerakan yg membelit2 tangan dan kaki.. ana dgn gerakan yg x brape nk jadi pon (baru lagi k, so agak kekok) wat la training.. mula2 NAJIB dok ajar, mmg berbunga bunga la langkah gerakan tu.. mmgla rase macam pe je..dah tu si FATIN n AINSYAH pulak dok ajar n tengok.. adoi.. da la ana ni pemalu tahap ape je.. mmg rase gile2 kekok la..

lpas tu dok hafal smue gerakan tu n belatih sampai pkol 11 lebeh n bersurai.. tu je.. gerakan ok la juz agak nervous kot sbb malam ni ramai yg akan tgok kn.. tambah gerakan ana pon x la sebagus dgn ahli yg buat persembahan.(ana sorang je budak baru) so harap2 smue baik2 aje malm ni..

p/s: sorry FATIN,AINSHAH n MURNI.. mmg kekok la nk gerak kalo pompuan dok tengok..

No comments:

Post a Comment