Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Thursday, February 3, 2011

Hye3 :)

senyum dan salam.. :)

lame gile seyh ana x post kat blog ni.. msti da ramai yg tunggu post baru kn??
(bajet gile)
bukan da malas.. cume kebelakangan ni agak sibuk dgn ke'bz'an yg tak tercukup tangan...
(hancus punye bahase)
anyway, skarang ni ana tgah teperap kat kolej, nak spesifik lagi..
B016 kolej m*****a,U**M M****k, Kedah. sedih rasenye bile org smue balik bercuti dan beraye(walaupon ana x beraye) tp ana ade lagi kat bumi Merbok terchenta ni lagi (terchenta la sgt.. :P) merantau dan x reti2 nak balik da..

dan ape yg lebih tragis lg,, bile nnti pkol 10 pagi hingga 6 ptg, elektrik akan diputuskan..benda ni berulang sampai ari sabtu ni...(kejam seyh) da la kedai makan smue tutup,, nk makan meggi pon x leyh sbb xdpt panaskn air.. ape ke x berhati perut sungguh la pengurusan ni.. nak bagi kami yg merempat di negeri orng ni mati kering ke ape..hailoh.. (currently tindak tanduk pengurusan U**M M****k ni mmg nampak makin kejam,mcm kepimpinan kuku besi dah, ni yg rase cam nak wat rusuhan ni..) tp xpe la.. sabar je la..nak wat cmne.. da itu takdirnye kan.. redho je la dan terime je..

tp.. dalam duka,, still ade suka.. hehehe
nk taw...??
emm.. ok la..
lega ana dapat taw.. 2 org ahli usrah ana da selamat pon bertunang..(sebenarnye jelez)
mmg da taw pon yg due org tu mcm ade chemistry.. tp x sangke la pulak secepat ini.. papepon tahniah ana ucapkan untuk kedua pasangn ni..due2 pon kawan ana.. (ana ni bile ntah) harap korg kekal bahagie hingga akhir hayat..


ni la sebahagian  ahli usrah ana.. yg mane da bertunang?? carik sendiri.. :)


Emm,, tetibe je lak rase rindu gile kat kawan2 skola dulu.. terase tringin sgt nk jumpe tp... x boleh balik la.. ::(
tp rindu kawan je eh.. xde lebeh2.. xde unsur2 jiwang dalam post ni ok.. (my middle name is heartless la.. no heart feeling) skarang ni baru nk usha2 calon eh.. :p xde sape pon lagi..

sampai sini je kut post kali ni.. nnti rajin ana post lagi.. sekian,

yang kejauhan..

p/s:selamat bercuti.. rajin2 la tolong mak kat rumah tu..

No comments:

Post a Comment