Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Wednesday, September 28, 2011

Ditinggal.. !!

senyum dan salam..

Sape yg ditiggal dan sape yg meninggalka ni??
haha..
xde sape2 la...

Disebabkan program asasi bagi pelajar kemasukan june 2010 dah habis,
jadi ramai lah yg dah balik ke kampung..
dan ana je yg tertinggal kat sini..

Oleh hal demikian,
tinggal la ana keseorangan kat sini..
boring2 dan xde idea nk wat pe ni..

sekarang ni pun tgah update blog, sambil2 download video silat olahrage,,
sbb nak carik buah yg boleh pakai lawan org2 tinggi..
sesape yg taw sile beri tunjuk ajar ye..
kepale dah mati akal sbb xtaw dah nk buat mcm ne..
ana rase kalau org tinggi pakai sepak gunting je nk jatuhkan,, tapi kalau die lompat cmni?? err..
mati akal...


p/s: masih sedikit terkilan sbb x dapat perform paper law 3 hari tu~
       xbrape semangat nk training~
       Nak tgok daun musim luruh~


Publish Post

No comments:

Post a Comment