Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, March 5, 2011

:)

mmg da lame gile rasenye x post somethng kat blog ni.. dah bersawang jugak la rasenye...
recently agak bz la dgn keje2 yg melambak.. ditambah dmm yg berpanjangan n lpas tu ujian yg pnoh dan juga asaimen yg tertangguh menyebabkan ketidakcukupan tangan.. tp alhamdulillah sbb smue nya dah siap..
dan skarang ni cume nk tumpukan ke final exam je.. (skarang ni xstudi ape lg pon) xtaw la knape rase mls sgt cmni.. harap2 mls ni cpat2 la berambus..


n buku kat atas ni tajukmye Murabbi cinta(jelas di tulis kat atas tu kn..)
skarang ni tgah bace buku ni.. msti da biase nmpak kn buku ni?? ana je yg baru nk bace..
nk taw ape isi dalm buku ni??
ape kate korg beli sndiri. hehehe..

p/s:pembaca blog yg dihormati.. doakan saye berjaya dgn cemerlang final exam sem 2 ni..

No comments:

Post a Comment