Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Sunday, December 12, 2010

lalala...

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu..

hehehe.. bukn nk ceramah, saje berblogging pagi2 buta ni..sbb kelas xda.. jadi saje ja nk abiskan mase..

currently langsung xda mood nk studi.. hujung minggu ni pon marathon games je..start dari khamis smpai la pagi jumaat maen call of duty ja.. da abis pon smue mission,, la ni tgah maen NFS: most wanted lak.. da smpai blacklist 9 da pon.. yg peleknye,, rase macam da lame ana dok tinggal games ni smue,, suddenly ja ana trse nk maen balik.. dan dlm mase yg same ana malas sgt2 nak studi.. tu yg masalah sgt2.. 

makin hari hidup ni dirasakn makin pelik,, makin banyak yg kita belajar, makin banyak yg kita x paham(sbb mase lerture slalu maen)
makin banyak kita usaha, makin banyak masalah yg datg..makin ramai kawan yg ade,, makin pening kpale dibuatnye.. masing2 nk dijaga hati,, tapi kadang2 tu diri sendiri pon nk kene jage jugak,,

but the most worst even is when someone misunderstand us..tolongla.. ana da penat.. xkan la nk kene ckp satu2 kut.. paham2 sendiri la.. ana pon da besar korang pon da besar.. so pandai2 la pikir.. even masing2 nk jage hati.. xperlu lah sampai melukakn hati org laen kn.. ntah la,, malas nk pikir.. :}

err,, dan ofcoz bile masuk U ni kawan bertamabah kaw2 punyer ramai,,n bile kawan kawan da ramai gile so mcm2 la name yg dapat,, syeikh al-fadhil ust. Amran 'yg suci'.. hahaha.. mcm pelik kan bunyinye??? tp tu la name2 gelaran yg di'combine'kn..
xksah org nk panggil pa,, yg penting ana jadi diri ana..

wassalam..
ni bukan novel jiwang tangkap leleh,, ni novel banyak pengajaran..
sokonglah industri novel tempatan..
maju hlovate untuk negara.. wakakaka


p/s:err.. sesape,, nnti kalo novel Hlovate yg baru da kuar gitau  eh.. emm.. sbb nk belikan untuk someone yg ana da janji nk belikan smue buku hlovate.. :p

No comments:

Post a Comment