Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, December 4, 2010

Pa Dia!!????

thriller habis ni..!!
mane xnye.. da la tgah2 malam..
xpnah2 nye jadi mcm ni..
sbb ana pn mmg jarang kluar malam2...
tapi mmg sgt suspen,,
malam tadi lepas tolong ustaz Hadi kemas rumah beliau, ana dgn sohabat laen kluar makan dgn ust Hadi sekali,
kluar dari uitm dalm pkol 12 malam gitu la lbey kurang,, saje kluar minum2 ustaz blanje..
yg jadi suspen nye,, mase nk balik, da dekat da dgn pagar UiTM, ade la mamat ntah dari mane berdiri tepi motor,, sambil tangan die pegang lampu,, ana da rase x sedap ati je..
bile kerete yg kami naek tu lalu tepi laki tadi tu, die tros naek motor,kejar kami..
PA DIA!!??? tetibe je nk men keja2 tgah2 malam pe kene mamat ni.. ni da kes berat ni.. kpale ana pon da pikir macam2 da.. dalam hati ana da siap niat kalo jadi pape mmg ana kluar segala mcm silat yg ade ni,, tapi  nasib bek la tyme tu da dekat sgt dgn pagar uitm.. bile belok nak masuk gate tu usha jugak org yg follow tu.. die tros je tapi die still pandang kereta yg kami naek,, Fuhh,, mmg cuak.. kut kene pukau ke tadi naya ja,, zaman skarang ni bukan boleyh percaya sgt org ni.. kalo nmpak org tepi2 jalan tu biarkan je pon xpe...


bayangkan kalo ade org kejar ko naek motor malam2..
tapi tadi die naik kapcai ja..
p/s: lepas kejadian tadi ana tros demam,,, haih.. bala2,,

No comments:

Post a Comment