Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Tuesday, December 14, 2010

penatla.....

haih,,
tension tahap ape je dah ni,, xtaw nk describe..
sbbnye??
xtaw..
mule2 ingatkan membe2 sorg tu yg pelek,,
sbb die kate ana mcm da berubah gile..
da x seramah n semesra dulu..
ye ke??mule2 mcm x caye je die ckp, tp lpas tu makin ramai yg ckp gitu, nmpaknye btol la tu..
my bad,, yela.. ana mane la nk nampak salah sendiri kan..
tapi.. antara komen yg ana dapat :-

-muke xbersemangat langsung
-susah gile nk tengok ana senyum
-xramah cm dulu
-sombong
-xceria langsung
-serabut
-mcm x mnat studi la
-da mcm org ilang bini ja
-moody la..
-hape la..

dan yg ana terase gile perubahan,, ana da start gile main game kut.. padahal bnde tu da lame tinggal..maksudnya,, da la ana xda mood studi, pastu men games ja..gaye cm nk lingkup ja..
ana rase la kan,, mcm nak amik cuti satu sem, pastu pi la bejalan mane2.. sgt2 serabut even xtaw mane hujung pangkalnye..arrgghh...!!!
nak cuti, nak rehat, nk pi jalan...
dulu rase cm bile duduk kedah ni kire da ok la.. kadang2 kalo rase mcm x ok tinggalkan selangor dan duduk di kedah adelah pilihan yg baik,, but now,, ana rase cam ana duduk kat mane2 dalam malaysia ni still rase x selesa ja.. nak pi oversea la.. nk release tension yg xtaw hujung pangkal..

tapi,, yg ana perasan sgt la.. sakrang ni ana nk pegi masjid pon jarang..surau pon walau da dekat gile dgn bilik,, still rase malas ja.. even nk jadi imam dalam bilik pun rase nk xnk ja..mungkin itu puncanya..ana yg menjauhkan diri dari tuhan.. ana yg dah lupa diri.. tu yg hidup pon jadi x btol ja..

lastly,, sorry guys kalo ana ni mcm xbtol ja.. mmg tgah x btol pun ni..tapi insyaAllah ana cube perbaiki dalam mase terdekat ni..




sbb ana ni pemalu,, so ana mntak tolong tikus kiut ni mntak maaf kat korang..ok x???

p/s: I'LL be back..

No comments:

Post a Comment