Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, August 20, 2011

Rumah Baru..!!??

Assalamualaikum..

Rumah baru.. :)
yup..
nak taw x kisah di sebalik rumah baru??
ape die?? xnak?
kalau xnak sile berambus ye.. jika tidak sile bace entri dibawah.. :)

Cerite sebenar-benarnye, minggu lepas, rumah ana telah mendapat notis pemberitahuan dimane kami isu umah tersebut dan beberape buah rumah berdekatan di kehendaki berpindah atas2 sebab keselamatan kerana didapati dikawan rumah kami disyaki ade hantu.. huhu~ takut nye..

haha.. xde la..
actually..
mcm ni ceritenye.. rumah yg kami guna dulu tu,
akan dijadikan untuk penempatan pelajar perempuan yg akan membuat ijazah
sebabnye..
rumah kami yg asal tu dekat dengan post pengawal keselamatan..
jadi.. kami2 yg ade kat situ dikehendaki berpindah..

barang ana xde la banyak cmni.. xpayah pakai lori pon.. angkat barang jaln kaki je..
paling2 pun naik moto faiz fahmi..

Pindah rumah dekat2 je.. 
rumah tu dalam row yg same je pon.. 
bentuk rumah pon lebih kurang
cumenye susunannye lain sikit..

rumah ana kecik je.. syok kalau dapat rumah camni..
ok.. habis dah pasal pindah rumah..
xde masalah sangat la sbb rumah pon xde la jauh mane beza..
but somehow ana still xdapat nk adept lagi dgn rumah ni..
ade rase lain sikit..

papepun hidup kene teruskan jugak..
walaupun selautan kerja2 telah selamat diharungi
tapi masih ade lagi beberape kerje yg perlu dihadap 
walaupun rase cam nak muntah dah
tapi redah je la..
xkan nak main skip2..

berikut adelah kerja2 yang insyaAllah akan dilakukan minggu ni..

1.Presentation Global issues-Cold War

gambar mase cold war-ana x lahir lagi rasenye..

harap x jadi macam ni mase ana present nanti..
2.Asaimen BEL-second draft..

nampak benor menipunye!
3. Debate-yg last..

Sile jangan cabar ana debate.. kalau x siap la..

4. Second economy test
Da rosak otak dah ni asek2 test..


at the end of the week-

BALIK KAMPUNG
ana naik kerete je

pesanan: pulanglah berhari raye dikampung.. spiderman pun balik kampung
haha~

p/s: serius terase bile kawan yg dah kenal lame pun salah faham niat baik..

No comments:

Post a Comment