Sahabat dunia akhirat.. InsyaAllah

Saturday, August 13, 2011

Pegi Jalan..

assalamualaikum.. :-)
ok.. sedikit pengisian untuk hari ni..
ptg tadi lepas solat jumaat keluar pegi pekan kejap..
jalan2 release tension..
dengan 2 org kawan.. shaza n bob.. hehe :D
thanx for invite me follow jalan2 ye shaza n siap da silap2 jalan lagi..
(sorry, i am not a good tracker)
dah alang2 sampai pekan tu ade la shopping cket2..
ala beli barang keperluan gitu2 je la..
ni over sgt shopping.. ana beli sikit2 je..
n then tetibe teringat la pulak kat sorang kawan yg da nk fly over the sea tu kn,,
so tepikir la adiah ape la nk bagi kat die ni..
pikir punye pikir punye pikir punye pikir..
got it..
ahha..
rase2nye.. kalau kat over sea ni susah cket kot nk carik tudung..
so ana belikan je la tudung.. yg labuh sikit..
pening kepale jugak la nk membeli tudung.. (kut kalau beli tshirt untuk diri sendiri tu senang la jugak)
walaupun ini dah kali kedua..
tp still xtaw nk pilih yg mane sesuai..
takes time jugak la nk pilih tu.. hahaha..
wat malu je..

seketika kemudian..
tyme ni dah waktu berbuke dah..

Shaza: ko beli tudung tu untuk sape??
Ana: untuk kawan.. die nk fly oversea lapas raye ni..
Shaza: awek eh??
Ana: ek?? (sambil wat muke)kawan la..

lepas tu sembang lagi ntah pape.. lepas tu..

Shaza: weyh, nnti kalau ko dapat sape2 yg mcm tu(sambil tunjuk kat seorang gadis bertudung labuh dgn    
           pakaian yg proper menutup aurat) ko jage la elok2..
Ana: eh?? (buat muke lagi)
Shaza: aku cakap, nnti kalau ko dapat pompuan yg baik2.. jage la elok2..
Ana: (diam dan tersenyum) :)

err.. no komen..



mungkin ni bunyik mengarut ja.. tapi la kan..
pelek2..
mungkin bunyi macam sembang kosong dgn kawan2 je..
tapi terpikir la sikit..
"am I enough to be a good guy for a good girl????"
juz wondering.. randomly..

terpikir lagi bende ni..
luar alam la..

p/s 1: thanx 4 bob n shaza ajak aku jalan skali merangkap suruh jadi penunjuk jalan..

p/s 2: xdpat gold or silver.. kuning ok x??



1 comment:

  1. lelaki yg baik untuk perempuan yg baik...perempuan yang baik untuk lelaki yg baik...begitu juga untuk sebaliknya..so, xde isu good enough or not... :)

    ReplyDelete